Maandag 20 mei is het 2e Pinksterdag. Dit is een landelijke feestdag, dinsdag is de praktijk weer open.


Monday the 20th of may is the 2nd day of Pentecost, which is a national holiday. Tuesday the practice will be open as usual.

Informatie over verhuizing

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over onze verhuizing en wat dat voor u betekent. Op deze pagina proberen we zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

NAAMSWIJZIGING

Huisartsenpraktijk Crooswijk (voorheen Huisartsen Jongejan & van der Velde) verandert van naam. Met ingang van Maandag 3 april 2023 verandert de naam naar "Huisartsenpraktijk De Singel".

NIEUWE LOCATIE PER 3 APRIL 2023

Per 3 april 2023 is het nieuwe adres van Huisartsenpraktijk De Singel: Couwaelstraat 35 3034 PB Rotterdam. De praktijk bevindt zich op het binnenterrein van het groot trapezium in Medisch Centrum Nieuw Kralingen & Crooswijk. 

BEREIKBAARHEID

De praktijk is bereikbaar per auto, u kunt parkeren aan de Rusthoflaan of Couwaelstraat. Let op: het is betaald parkeren in de wijk.

De praktijk is per fiets en te voet bereikbaar via de ingang aan de Couwaelstraat 35 en via de ingang / poort aan de Rusthoflaan ter hoogte van huisnummer 56.

Huisartsenpraktijk De Singel is bereikbaar met het openbaar vervoer: RET buslijn 38 halte Nieuwe Crooswijkseweg of halte Paradijsplein.

PRAKTIJK

De huisartsenpraktijk bevindt zich op de eerste etage van het Medisch Centrum Nieuw Kralingen & Crooswijk. Er is een lift aanwezig voor mensen die slecht ter been zijn of om andere reden niet met de trap op de eerste etage kunnen komen.

Contact
  • 010-4125312
    (extra nummer voor zorgverleners beschikbaar, vraag het ons)
  • 010-4125312 kies 1