Informatie over verhuizing

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over onze verhuizing en wat dat voor u betekent. Op deze pagina proberen we zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

NAAMSWIJZIGING

Huisartsenpraktijk Crooswijk (voorheen Huisartsen Jongejan & van der Velde) verandert van naam. Met ingang van Maandag 3 april 2023 verandert de naam naar "Huisartsenpraktijk De Singel".

NIEUWE LOCATIE PER 3 APRIL 2023

Per 3 april 2023 is het nieuwe adres van Huisartsenpraktijk De Singel: Couwaelstraat 35 3034 PB Rotterdam. De praktijk bevindt zich op het binnenterrein van het groot trapezium in Medisch Centrum Nieuw Kralingen & Crooswijk. 

BEREIKBAARHEID

De praktijk is bereikbaar per auto, u kunt parkeren aan de Rusthoflaan of Couwaelstraat. Let op: het is betaald parkeren in de wijk.

De praktijk is per fiets en te voet bereikbaar via de ingang aan de Couwaelstraat 35 en via de ingang / poort aan de Rusthoflaan ter hoogte van huisnummer 56.

Huisartsenpraktijk De Singel is bereikbaar met het openbaar vervoer: RET buslijn 38 halte Nieuwe Crooswijkseweg of halte Paradijsplein.

PRAKTIJK

De huisartsenpraktijk bevindt zich op de eerste etage van het Medisch Centrum Nieuw Kralingen & Crooswijk. Er is een lift aanwezig voor mensen die slecht ter been zijn of om andere reden niet met de trap op de eerste etage kunnen komen.

Contact
  • 010-4125312
    (extra nummer voor zorgverleners beschikbaar, vraag het ons)
  • 010-4125312 kies 1